Arzuanne Eşim aylarca Ayaz Ayaz dedi doğum yaklaştı kime des Ayaz çok kötü soğuk isim hem çok yaramaz oluyorlar vs diyor çevremdeki Ayaz olanalr da yaramaz evet karma karıştı
eymenim_ Arzuanne evet yaramaz lar ya benim cevremdede var mesela oglumun ismi eymen zeki ve hareketli olur derler tamda öyle nerde eymen isimli cocuk görsem aynı özelliklere sahipler demekki isimdende kaynaklı yok canım ne alaka derdim valla kafaları zehirrr birazda hareketli
Meral_56 Arzuanne ama tek anlamı soguk değil ki mehtap isik aydınlık demek. İnsanların aklına direkt soguk geliyor
La_Liberte Arzuanne Ayaz tanıdığım var çok zeki maşallah. Ama geçen isim analizi yapam biri vardı kesinlikle koymayın diyordu. Önemli olan sizin içinize sinmesi tabii.
Arzuanne eymenim_ ben hep Oğuz istiyordum gördüğüm bütün Oğuzlar söz dinleyen sakin iyi niyetli oluyor Ayazlar da yaramaz sizin dediğiniz de doğrudur bilmiyorum Eymen tanımadım ama cidden isim çeker mi acaba ya
Arzuanne Minnosanne- evet bir tane bile sakin Ayaz görmedim yetiştirmekle alakalı mı yoksa isim çekiyor mu bilmiyorum
Arzuanne ebruus bizim bir abla var enerji vs böyle şeylerle ilgileniyor ona sordum baktı yo gayet iyi bir isim dedi ama çevremde gördüğüm çocuklar yaramaz hep
Minnosanne- Valla ne isim koycagımızı sasırdık en zor erkek isimleriymis hep anlamları savaşcı dövüşcü 😂😂 ne koycaz biz ya
Arzuanne Minnosanne- bakıyorum bazen isim ne güzel diyorum ama anlamını düşününce ay etkiler mi diyorum etkiler falan diyorlar bunlada inanmak mantıklı mı onu da bilmiyorum Bora ismi demesela çok hoş ama sakın koyma diyorlar benim beğendiğim her isim de zor 😄
Arzuanne Meral_56 evet aslında ay gibi güzel yakışıklı anlamı da var ayrıca Orta Asya da kışın çıkıp insanlara yardım eden bir evliya olduğu da söylenir tarih öğretmeniyim ama gel de bunu herkese anlat 😄
Arzuanne efef olabilir tabi Hüseyin ismi mesela on tame kişi tanıdıysam hepsi farklı kimi çok iyi kimi çok kötü ama Ayazlar falan aynıydı genelde bir de herkes dedi ondan
Arzuanne La_Liberte eskiden siniyordi başka isimde yakıştıramıyordum ama şuan bilemiyorum artık ne olursa olsun modundayım sanki hevesim falan gitti