BsrSnmr nende birakamadim 27. Haftamdayim ama doktorum bu konuda cok kati anca gunde 5 tane icmeme izin verdi. Sen de birakamiyo bile olsan gunde 5 6 tane icmeye calis sonjcta tamam 5 6 tane ictigin zaman da zararli ama gunde bi oaket yani 20 tane icmek cok daha zararli ona bakarsan. Birakamiyosan bile 5 tane icmeye calis gunde ilk zamanlar zorlaniyosun canim cok istiyo hatta ama alisiyosun gunde 5 tane icmeye ben alistim artik. Sabah esim giderken iki tane birakiyo kahdan sonra birini ciyirum digerini evi toparlayinca iciyorum (genelde bi is yaltiktan sonra sigara vuruyo cunku) son 3 taneyi de akşam yemeginden sonra ciiyorum hi tane sonra kalan iki taneyi de yarim yarim iciyorum kendim yakiyorum yarisini icip esime veriyorum psikolojik olarak cok icmis giji oluyorum som iki taneyi yarim yarim icinde haliyle sigarsyi kendim yakiyorum o yuzden cok icmisim gini hissediyorum ama aslinda yarimlari toplayinca son iki sifarsmi icmis oluyorum psikojik olsrak cok icmis giji oluyorum yani sende bi oyle dene bence gunde bi laket icin fazla zehir almaktansa gunde 5 tane icip az zehir almak daha mantikli bu durumda (birakilamadiginda) ☺️☺️