Cerentasdelen 40+1 iz bebek kanala inmiş ama açıklığım yok doktor da sabah gel yatış yapalım dedi suni sancı verecek muhtemelen. Benim gibi sancısız açılmasız suni sancı alıp normal doğum yapabilen var mı lütfen varsa yazabilirmi
esra_demiirr_ Cerentasdelen iyi geceler canm 38+0 da suni sancı ile doğurdum .Acilmam ve sancı yoktu.biraz zor oldu benim ki inşallah senin ki iyi gecer Allah yardımcın olsun şimdiden
ikiprensannesi53 Cerentasdelen bebek kanalda değilken hiç açılma yokken 2 saatte doğum yaptım 40+1 de
Lg050393 Cerentasdelen iyi geceler, ilk gebeliğim 41+3 güne kadar bekledik, kanala inmiş kafası ama açılma sancı hiç bi şey yoktu, sonu sezaryan oldum
Ebruuugunes Cerentasdelen peki sıkıntısı yoksa bebegin neden doktor beklemiyor benimde normalde 10 şubatta kadar olmazsı lazım doktorum sıkıntı yok bekleyim 19 şubata kadar dedi
Maydogdu34 Cerentasdelen Allah kolaylık versin inşallah 🙏🏻 ben de ilk kızıma o şekilde suni sancı ile doğum yaptım. Sadece suyum gelmişti ama ne açılma ne de sancım vardı. İnşallah doğumun kolaylikla ve sağlıcakla olur 💞🌸
Ervan Cerentasdelen cnm ben 40+2de 6 cm açılma var iken suni aldım . Seninki hiç açılma yoksa çok zor olur.
gokyuzununogrencisii Cerentasdelen 40+1 de 1 cm açıklık la bende suni almıştım biraz zordu tabi sonlara doğru
Bsrblr Cerentasdelen 40+6 da aldım 15 saat ağrıyla doğum yaptım 26 günlük Bebegım var ben hala ne oturabiliyorım ne kalkabiliyorum çok zor sunı ölüm gıbı
Moonfaced Cerentasdelen aynı bende snein gibiydim hastaneye gidince kendiliğinden sancım başladı hastaneye gittiğime bin pişman oldum keşke 1-2 gün daha bekleseydim evde sancımı çekip öyle gitseydim doğumum çok zor oldu kendi sancıma dayanamayıp epidural taktırdım oda açılmayı durdurdu suni sancı verildi perişan oldum herkesin doğumu farklıdır kimi kolay kimi zor tecrübe etmeden bilemezsiniz tabi bizler ne söylesek doğru akıl vermiş olmayız
Beceriklianne Cerentasdelen ne acıkma ne sancı bişey yoktu 40+6 da yatıs yapıldı 12 suni verildi 13.48 oglum dogdu. Suni biraz sancılı oluyor . Ama nefes aldım verdim sancı her girdiginde. Rabbim yardım etsin inş