Arenimoo Kızlar Nekadara yaptırdınız fetal dna yi ben kliniğe gidiyorum 11. Haftada yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat degisyor herhalde kimi 10 diyor diyor 5 diyor
Evremo Arenimoo hangi şehirdesiniz eğer Eskişehir’e yakınsanız yada gelebilirseniz ücretsiz sadece 300 lira genetik doktoru muayene ücreti karşılığı yaptırabilirsiniz
Denizz6161 Arenimoo ankaradaki Genoks firmasına yaptırdım geçen hafta 9000 tlye. Bulunduğum şehirde hastanede kan verdim ankaraya gönderildi
2bebekannesi3542 Arenimoo izmirden eskisehire gidip yaptırıp, gezip dönsen daha az harcıyorsun 😀 zamanın varsa gezmiş olursun ben öyle yapıcam☺️
Haticeeklc Bende Eskişehir’de yaptırdım 1 hafta oldu yaptıralı hayırlısıyla sonucumu bekliyorum inşallah 🙏
Arenimoo persefoni Şuan daha pahalıdır kesin. Doktorlar artık direk fetal dna yönlendirmesi mi yapıyor acaba bana henüz denmedi bisey ama ben istiyorum
persefoni Arenimoo ikili taramada risk çıkarsa yönlendirirler onun dışında pahalı bir test olduğu için kişiye kalmış.
tatlibebegim_ Arenimoo kasım ayında 430 dolars yaptırcaktım sonradan vazgeçtim şuan ki güncel fiyatı 13 bin küsür