Baharrbirincii Merhaba hanımlar ben dört haftalık hamileyim ve iki gündür kahverengi lekelenmeler oluyordu. Bugün kahverengi lekelenmeler arttı ve açık kırmızıya döndü. yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Çünkü ilk önce kramp oldu daha sonraki günler lekelenme oldu sadece. Doktor pazartesi günü vajinal ultrasonla baktı ondan kaynaklanıyor olabilir mi diye de şüpheleniyorum. Tecrübeniz varsa yardımcı olabilir misiniz.
Neslika Baharrbirincii kahverengi eski kanama kırmızı yeni kanama. Kanama durumunda doktora gitmek lazım. Nedenini ancak doktor tespit edebilir.
Yasminnnnn Baharrbirincii Canım gebelikte hiç bir kanama normal değildir ve özellikle kırmızıya dönmüş diyorsun vakit kaybetmeden acile git ve doktoruna bu durumu belirt yerleşme kanaması bu şekilde olmaz en azından önlem alınsın ilaç verirler sana geçmiş olsun
tnkkc1 Gebelikte doktor nasıl vajinal ultrasonla bakıyor yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama başka doktora görün bence
idos tnkkc1 erken hafta gebeliklerde vajinal ultrasonla bakılır daha net yorum yapabilmek için özellikle riskli bir durum varsa. Anneye ve bebeğe hiçbir zararı yoktur. Adamlar boşuna okumuyor dimi sizden daha iyi biliyor olabilirler sanki
Nureymn Kırmızı kanama tehlike arz eder , doktora danışın hemen bence . Yerleşme kırmızı olmaz , kahvemsi olur.
Nureymn Nureymn benim kahveden sonra kırmızıya döndükten sonra kanama arttı ve düşük yaşadım maalesef erken gidin ki önlem alınsın 😔