myangelson Byzlnz ben 45-50 gün lohusa kanaması gördüm peşine hemen adet oldum. Yengem 1 seneydi sanırım olmamış. Görümcem çocukları emzirmeyi bırakınca olmuş yani 2 yıl sonra falandı
Ezelaleyna Byzlnz ben ilk kızımda 40ım çıktı 41 gün Gine şiddetli herzamnki gibi agdet olmuştum hastanelik olmuştum ya şimdi ikinciye hamileyim bunda da hemen olurmuyum bilmem kişiden kişiye değişir diolar
Hilalaktscbk Zynpylmz-25 Değişiklik var mıydı ya benim hamile kalana kadar hep aşırı ağrılı oldu kendimi bildim bileli hep acillerde geçti. Acaba doğumdan sonra değişir mi çok merak ediyorum.
Zynpylmz-25 Byzlnz korunuyordum adet olmuyorum diye salmadim kendimi ve emziriyordum ben bol sütüm vardi
Byzlnz myangelson oluyor mu o kadar ya hamilelik riski hep devam ediyor o zaman inşallah erkenden olurum ben 2 ay oldu banada😅
Byzlnz Ezelaleyna evet ya 2 ay oldu benden de 1 gün geldi daha yok bekliyorum boşuna mı bekliyorum bilmiyorum da 😅sizinde inşallah yavaş yavaş gelir hastanelere felan uğraşmazsınız dilerim 🙏🙏🙏😊
Byzlnz Buse_0 2 aydaym diye bekledim hatta sadece bir gün geldi diye tekrar hamilemiyim diye korktum baya içime su serptin kız,😅😅
myangelson Byzlnz evet çok gördüm emzirdigi sürece adet olmayan veya olan 😅 herkeste değişiyor bilmiyorum neye göre 😂
Byzlnz hayalim35 bende öyle bir an önce düzene girsin istiyorum bir yandan da regl ağrısı çekmek istemiyorum 😅😅😅
Byzlnz Zynpylmz-25 valla benden sadece 1 gün geldi sonra gelmedi hiç hamile miyim acaba diye kafayı yiyecektim 😅😅
Byzlnz Ebrarabla_06 ay sağol canım yorumları okudukça içime su serpiliyor vallahi tekrar hamile olmak felan vücudum kaldırmıyor bir sürü hastalık çıktı sonradan yinede Allah’ıma şükürler olsun olmayanlarında olsun inşallah derim hep 😊