Eymenata Kizlar ben 22.haftadayim doktorum henuz birak demedi ama Decavit icenler ne zamana kadar kullandiniz? Icinde hem folik asit hem multivitamin olan diger muadilleri de kullananlar yazabilirse cok sevirim😊
Ipek3427 Eymenata Folik asit 12. Haftaya kadar decavit ve gyneferon doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullan dediklereçeteye yazdılar
Mduygum Eymenata multivitaminini lohusalik cikana kadar kullaniyosun cnm folic asid 3. Aydan sonra birakiyosun
Eymenata Pinar38 folik asit belli bir aya kadar kullaniliyor internette cok yazi var bununla ilgili diger vitaminlere farkli bir ilacla devam ediliyor o nedenle merak ettim bende🙄
Pinar38 Eymenata hiç öyle şey olur mu demir ilacı kullanıyoruz zaten başlı başına folik barındırıyor o da içinde
Eymenata Pinar38 size yapılan tahlillerde demir eksik görüldüyse demir ilacı verilmiş olabilir benim tahlillerim bu hafta henüz ekstra bişey verilmedi. Siz doktorsunuz galiba bu kadar kesin cevaplar verdiğinize göre?
poyrazemel Ipek3427 Busraeyymen gyno ferro bende de kabızlık yaptı ama el mahkum kullanıyorum. Ve bana doğuma kadar devam edebilirsin dedı doktorum, ayrıca bana regenesis verdı vitamin olarak ama onu içerken zorlanıyorum sizin önerdiğiniz birşey varmı acaba 😊
Busraeyymen Bend e kullanıyorum her ikisinide ama bende kabızlık şişlik yapıyo arkadaşlar sizdede öyle bi sorun oldumu acaba ? Bu nedenle çok fazla içemiyorum ben31 haftayız şuanda
Pinar38 Eymenata benim bildiğim kadarıyla ve çevremdeki gebeler de gördüğüm kadarıyla herkes kullanıyor kan- demir ilacı bu illaki bi eksiklik var diye değil vücudun ihtiyacı çoğalıyor haliyle sonuçta bunlar bi takviye böyle düşün lütfen
Nomays11 Eymenata bende 22 deyim decavit kullanıyorum doktor doğuma kadar dedi. Sabah aç karnına Demir hapı alıyorum birde gün içinde magnezyum tablet
Eymenata Nomays11 yakin zamanda demir seviyenize bakilmismiydi ben yarin tahlil yaptiricam ona gore demir takviyesi baslayacak sanirim
Tontisannecik Eymenata yalnız decavit sadece folik asit içermiyor. Bir sürü vitamin var içinde. Zaten sadece folik asit olan hapı bırakıyoruz. Ama vitamin ilacının içinde de oluyor bir miktar. Ona devam ediyoruz Doğuma kadar