Rozalii-67 Gamzetutr alakası yoktur ya benimde canım o kadar çok ekşi çekiyordu ki limon yiyordum bir oturuşta 3 4 tane ama bebeğim kız 🌷
denizalismom Gamzetutr hamileliğin başında hep tuzlu ve ekşi yedim şuan son haftalarım hepsini yiyorum bebeğim erkek 🤭
Gamzetutr denizalismom mide bulantım çok ama çikarmiyorm canım aci ekşi çekiyor zaten severdim de böyle yiyince bulantım geçiyor sanki rahatliyorum🥹
YeniGelinMeselesi Bende çiğköfte aşeriyprdum haftada 2 kere yiyodum ilk zamanlar bide şu ekşi şeker kaplı jelibonlara bayılıyordum normalde yiyemem hamileyken istiyodu canım kızım olcağını öğrendim
Serapjjj Gamzetutr evet acı ekşi çok istiyor canım tatlı bisi yiyemiyorum meyveyle falan dengelemeye çalışıyorum benimde ilk 3 ay oldu bulantim simdi yok şükür
Arzuanne Bence hiç alakası yok benim oğlan tatlı seviyor ama herkesin aynı değil erkekken ekşi yiyenler de var
denizalismom Gamzetutr ben çok kusmuştum. Midem sıkıntılı fazla yediğim an direk midem atıyor kabul etmiyor. Limon , elma bulantıya iyi geliyor. Ayran da 👍
Naaagihannnn Gamzetutr cok alakasiz ben.eksi de cok tuketiorum hemde inanilmaz ozellkle salata yani tatlida canm istio ama.bebegm erkek bence hurafe ole seyler
Neslibt72 Gamzetutr ben deli gibi ekşi erik yedim ki asla ne ekşi ne erik yiyen biriydim ama erkekti bebeğim bence alakası yok 😂
Gamzetutr denizalismom ya bulanıyor iki üç kez tek kustum kendimi tutuyorum iki adım atınca midem bulanmaya başliyor çok kötü bişey ya 😞