ilkografya  Selamlar güzel annelerim ben bugün doktorumla konuştum 4 boyutlu ultrason ile bakıp kız bebek olduğunu söyledi. Ama birkaç kişi içime erkek doğuyor değişebilir diyor en önemlisi sağlığı fakat ilk bebeğim heyecanlıyım haliyle anlayan annişler bi bakabilir mii
Melisdila ilkografya içe doğmakla olmuyor canım böyle şeyler görülen nese odur bebegin 11-12 haftalık olsa değişebilme oluyor çünkü vucut gelişim aşamasında diye ama 14-15 den sonra değişmez
Polenmom ilkografya Allahım şu içime doğuyor ve ben anlarımcıları hiç anlamıyorum şaka gibiler 😂 bana da tanımadığım kaç kişi aa sende erkek göbeği erkek annesi tipi var diyorlar tamamen cehalet diye düşünüyorumm 🥴
ilkografya Melisdila Serapjjj çok teşekkür ederiz ya içim rahatlıyor. Dediğim gibi kız erkek değil mesele sağlık ama işte insanlar bi tuhaf
ilkografya Serapjjj ay ben de videosunu izleyip duruyorum cidden kız Allahım bütün hamişlere sağlıklı bebişlerini sağlıklı doğumlarını nasip etsin ❤️❤️
ilkografya Polenmom ay sorma ya valla bi bu konu olsa yine iyi herrrr şeyi sadece onlar biliyo sanki yani 😂😂
Polenmom ilkografya tamamen cahil insanlar yapıyor bunu ya 🥴 çok şükür çevremde hiç yok böyle ben bilirimciler 🙏🏻
Polenmom Serapjjj açıkçası isimlere pek bakmam + çıkaramadım da size yazdığımı hatırlamıyorum post sahibini yanıtlamıştım 🥴
ilkografya Serapjjj neden kızdığınızı anlayamadım bu söylediklerimin sizinle bir alakası yok açıkçası 🌸