Adenala Limonlukekkk Öyle bir geçiyor ki şaşırıyorsun ay cinsiyeti belli oldu detaylı ultrasondu aşıydı kontroldü derken 7. Aya geldim hazırlıkla geçer büyük ihtimal zaman su gibi
RavenV Limonlukekkk Geçer geçer içimizde kalmayacaklar. Tadını çıkarmaya çalışın bir bakmışsınız yürüyor konuşuyor.
Polenmom Limonlukekkk zaman çok zalim bir bakmışsınız bebiş gelmiş 🐣 ben de göbeğim yok diye burda postlara bakar iç geçirirdim şimdi voleybol topu gibi kocamaan bir 🤰🏼sahibim 😁
Goncaaaalm Limonlukekkk çok daha basindasin yolun bende şimdiden kendini yıpratma ve tadını çıkarmaya bak cinsiyeti öğrendikten sonra çok çabuk geçiyor günler
Mommmmy İlk bebeğimde mide bulantısından mide ağrısından ölüorum sanırdım. Bir daha aslaaa istemem derdim. Şimdi kızım 5 yaşında ikinciye hamileyim hemde bile isteye sevine sevine ☺️ sabredin rahatlayacağınız zamanlar hamilelik çok daha güzel olacak
Esma-12 Limonlukekkk bende 9+3 üm bugün bulantıdan yataktan hiç kalkamadım benim 4. bebeğim inanın geçmese unutmasanız bir daha doğurmazsınız:) suan 2 yaşındaki bebeğim gelmiş benle oyun oynuyor. ona hamileyken kusmaktan kan kusardım bitmez derdim mantar enfeksiyonu olmuştum kaşıntıdan her gece ağlardım ama suan bebeğim yanımda ve beni öpüyor 😅