Tazeanne68 Kızlar ilk defa pilates topu alacam doğum kolaylastirmak için doktorum bu haftadan itibaren hafif egzersiz baslayabilecegimi söyledi ama kaç cm olarak almam lazım bilmiyorum bilgisi olan kullanan var mı nasıl almam gerek neye dikkat etmem gerek
xhbgns Tazeanne68 Boy ve kilonuza göre değişiyor alacağımız markaya göre de değişir açıklamalarını mutlaka okuyun kaç kg ve kaç cm max yazar 🌸
Bsra-96 Ben 65 cm aldım ideal olanı 65 cm imiş öyle okumuştum. Kaçıncı haftadasınız bide ben de yavaştan başladım 30. Haftadayım Tazeanne68
YldrmNUR Tazeanne68 yaa bilmiyordum bi baktım da. Pilates topu 65 cm, 150-165 santimetre boy aralığındakiler için uygunken 180-190 santimetre boy aralığındakiler için 75 santimetre boyutundaki pilates topları ideal olabilir. Böyle yazıyor
Tazeanne68 Bsra-96 32+0 oluyorm yarın geçen hafta kontrol de sordum 1 hafta daha bekle basla dedi doktorum bu hafta alıp başlayacağım hafiften
Tazeanne68 Hazal966 banada 65 olur sanırım 160 boyum ayakların yere basması gerekiyor büyüğünde basmas😃