BurcuY Dk16 normal normal 😂doktorum en fazla 12 kilo almayı hedefle dedi ama ben hedefi 15 e çıkardım bile 😂😂
Cnrmom 18+4 üm 4 kilo vermişim 😳 hamileliğim boyunca mide bulantım istifram hiç olmadı çok yiyorum ama kilo vermişim bende anlamadım doktorum korkulcak bişey olmadığını söyledi 9 ay boyunca goplam 10 kilo almalısın fazla almamalısın demişti
reinamm Sitionline 30 haftaya kadar 4-5 kilo almak ideal. Sonrasında ayda 1 kilo alınabilir demk istedim. 19 haftada 7-8 kilo alan var . Çocuk zaten 12. Haftadan sonra anneden beslenmeye başlıyor. Ama gebeler anlamak istemiyor malesef 🙄 20-30 kilo almanın bi mantığı yokki
BurcuY reinamm evet haklısınız ama ben mesela aşırı yediğimi de düşünmüyorum nasıl bu kadar şiştim anlamadım 🙄
Sitionline reinamm aynen fazla kilonun hepsi bebeğe gitmiyor zaten ama sanırım iştah cok acık oldugu için herseyi yemek istiyor insan durduramayınca kilo cok oluyor.Guzel bir şekilde beslenmek gerek herkes bunu yapamıyor
dorukhan_nehirada_moms BurcuY evet hic bisey yiyemiorum ne yesem cikio suya hile hasret kaldim ins gecer bian once rabbim dusmanima yasatmasin bu bulantiyi
reinamm BurcuY belki hareketsizsinizdir, az su içip ekmek vs fazla tüketiyorsunuzdur. Yada triot hormonlarınız belki yüksektir
BurcuY reinamm biraz hareketsiz geçirdim sanırım bide evet su çok az içtim kuzu 🙄 ekmek aslında çok tüketmiyorum günde toplam 4 5 dilim tam buğday ekmeği yiyorum o kadar.. çok mu acaba bu ekmek
Zhrnc BurcuY ben 40 haftayı 9.5 kiloyla bitirmiştim Biraz dikkat et bence çünkü 8 ve 9 da ben nerdeyse kilomun yarısını almıştım