BurcuY Dk16 ama kuzu şimdi tekrar tartıldım 61.600 olmuşum 6 buçuk kilo almış oldum toplamda doktoruma yazdım diyetisyene gitmeni öneriyorum dedi şimdi🙄
tomurcukannesi BurcuY son 5-6 hafta çok alınıyo o yizden 34-34 e kadar dikkat edin derim ben 34 e kadar 5 kilo aldm doğuma gittiğimde 4 kilomdaha almıştm yani 4-5 haftada 4 kilo aldm bi anda
Essraa2 BurcuY bende 19.6yım 3kilo aldım :) yani en azından önümüzdeki bi ay almasanız ortalarsınız:) birde benim boyum 178kilom 53tü şuan 56 :)
istkizannesi BurcuY valla cancağızım ne desem bilemedim Allah sonumuzu hayretsin tutayım kendimi diyorum ama tutamıyorum ☹️
Essraa2 BurcuY ilkten tecrübeli diyelim ilkinde senin gibi gittim 20le tamamladım :) ondan dikkat edin derim😌
Sezenkarademir BurcuY bence normal bende 19+4 üm şuan 7 kilo aldım sanırım. Hamur işinden uzak durmaya çalış dedi doktorum sadece. Her hamilelik bir değil. Bazı hamileliklerde anne bazılarında bebekler daha çok kilo alıyor.
BurcuY Sezenkarademir ay bilmiyorum ya burda da o kadar az kilo almışlar ki gördükçe de psikolojim bozuldu
Sezenkarademir BurcuY onları okuyunca benimde morelim bozuluyor ama ne yapabilirim yani. Sonuçta acıkıyorum ve yiyorum. Veririm evvel Allah 😂😂