Berraymom İyi geceler bugün hamile olduğumu öğrendim.Hamis anneler geceniz nasıl geçiyor veya günleriniz??
Hurremsultan__ Berraymom İyi geceler canım, Hayırlı olsun bebişin 💕 bende yeni ogrendim 6 haftalık olduk. Çocuklarımı uyuttum aklıma yüzük ritüeli geldi yaptım cinsiyet erkek görünüyor yüzüğe göre 😅 Hayır hayır kız dedim bıraktım şimdi sütümü ılıttım oturuyorum 🥰
annelik_4 Berraymom hayırlı olsun sağlıkla alın insaAlah kucağınıza ☺️bende yolu yarıladim sayılır ayakta durunca ağrım oluyor haricinde halsizliklerim oluyo gece uyanmalarim başladı sağlıkla vaktinde gelsinde gerisinn önemi yok😊
iremd-1798 Berraymom hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰 bende 16 +5 haftalık hamileyim valla yorgun hissediyorum kendimi sürekli şuanda bile sırt üstü yatınca karnım sertleşiyor ve asla rahat edemiyorum 😅 TV izlerken bile yan yatmak zorunda kalıyorum vay halime 😅
iremd-1798 Hurremsultan__ benimde yüzükte erkek çıkmıştı, çin takviminde de hatta bıçak makas yaptık eğlencesine hep erkek çıktı ama bilin bakalım ne oldu 16 haftalık olan bir prensesim var 🥰🥰