Derinalya Esra_tekbas benimde ilk denemem ama daha önce 4 düşüğüm var. Aynennn öyle insan Heran tedirgin oluyor allah korusun hepimizin bebeğini🙏
Derinalya tugba_kck_1987 bende remzi hocaya gidiyorum hala 12 haftalık olduk çok şükür iğneleri yeni kesti. Çok külfetli geliyo başka dr gideyim diyorum ama cesarette edemiyorum. Şuan nereye devam ediyosun Avrupa yakasındamısın
tugba_kck_1987 Derinalya 500 tl bizi çok zorluyo mecbur biraktim anadolu yakasında oturuyorum medical parka gidiyorum canim
Zerra Kızlar benim çok akıntım oluyo sizinde oluyomuydu başlarda . Her seferinde kan mı geldi diye korkuyorum
Derinalya Zerra aynı durumdayız canım bende her seferinde acaba bişey mi oldu diye tedirgin oluyorum ama artık alıştım sanırım
Zerra tugba_kck_1987 bende anadolu yakasında oturuyorum hala kime güvenip baslıcagıma karar veremedim hangi doktora gidiyosunz medicalpark da memnun musunuz
Derinalya tugba_kck_1987 iğne kullandın mı sende ben bu haftaya kadar gergin sabah akşam prolutex kullandım. O yüzden başka birinede güvenemiyorum ama bu korkuyu atmam gerekiyor sanırım
Tontikinannesi Mervegl Ben de tüp bebekle kaldım canım.36+3 olduk.Nasipse normal doğum istiyorum.Çatımda uygunmuş normal doğuma 😊Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤗
Tubamsl Derinalya Bizde 9+1’deyiz benimde ilk denemem de tuttu tek embriyo koydurmuştum transfer sonrası 2 hafta dinlendim çok ağır olmadan evimin işinide yapmıştım.
Bilinmeyen34 Derinalya Evet 😊 dogurucam hala inanamiyorum... 33 haftalik 👍 Tüm cektiklerim sonrası merhametine vurulduğum doktorum. Asla ticari gözle bakmıyor hastalarına. Ona asla minnet borcumu ödeyemem 🙏
Rabiaatik Gokceozbozkurt hadi bakalım hayırlısı olsun. Cnm bizde iki tane attırdık ama sadece 1 tanesi gözüküyor
Rabiaatik Gokceozbozkurt senin nasıl keserler aynı anda ı gözüktü yoksa arayla mı ikiz oldugunu anladı doktor