Laila667 bende Amerika’da yaşıyorum seni çok çok iyi anladığımı bilmeni isterim, Avrupa’yı bilmiyorum ama yurtdışında sağlık sistemi çok farklı en basit birşeyi bile büyüterek korkutuyorlar, vitaminin düşükse kanser şüphesi var diyerekten hastaneye yatırılan tanıdıklarım var, şunu düşündüm senin yerinde olsaydım rabbim kaderime öl**m yazmışsa doğum değil de diğer türlü de ölürdüm ve çocuklarım yetim kalırdı ama nasipte yaşamam varsa o riskli gebelikte Allahın yardımıyla kolay gelirdi, o yüzden Allahın bana anne karnından itibaren emanet olarak verdiği canı almazdım dinlemezdim doktorları allaha tevekkül edip devam ederdim, çünkü o can sana emanet şuan 1 günlük te olsa 30 haftalıkta olsa, belki yazması kolay ama tam tevekkülle Allahın bana göndereceği yardımı beklerdim. Tıbba güveniyorum ama bazı şeylerin Allah’la kulu arasında sınav olduğunu düşünüyorum bir yorum okudum sizin gibi durumu yaşarken kalbi durmuş allahtan yardım iste rabbim kulunu zora sokmaz eğer nasipte varsa kolaylaştırır nasip te yoksa zaten bir şey sebep olur…Ölüm kaderime yazıldıysa her ne yaparsam yapayım ölüm başıma gelecek bari bir vebali almayayım diye düşünürdüm, sakın yanlış anlama mesajlarını okuyunca bir karar vermişsin ama kendini rahatlatmak için buraya yazıyorsun gibi… farklı doktor veya imkanın varsa Türkiye’den bir hastane veya doktordan destek al,Allah yardımcın olsun, umarım güzel haberlerini okuruz…