Myrtle Damla-ks3 evet eklem agrisi usume titreme her seyi yasadim 3 gunden cok kolum agridi. Doktorum ikinci dozuda olmami soyledi. Pazartesi ikinciyi de olacagim
Bekledigimmucizemm Damla-ks3 ilk doz vurulduğum da çok kötü oldum 2 gün gem ateş hem tüm vücudum ağrıyordu kolumu kaldıramıyordum resmen ama ikinci dozda bir sıkıntı yaşamadım
ilknurbzkrtt-58 Ben vurulmadım arkadaşlar 2 sene önce iş dolayısıyla vurulmuştum şuan 6 aylık gebeyim ama vurulmadım gebelikte
Pati06 Hafif kol ağrısı oluyor başka birşey yok. Ebeye ve doktora özellikle sordum ateş yapar mu diye ölü virüsler olduğu için mümkün değil ateş yapması dediler. Gerçektende sadece kolum ağrıdı
Yenianne6706 Damla-ks3 ilk dozda vurulduğum gün sürekli halsizlik uyku hali vardı ve üç gün kolum çok ağrıdı. İkinci dozu diğer aya olacağım
Boncukk123 Damla-ks3 evet ateşim çıktı başım cok şiddetli agrıdı kolum kızardı şişti ve cok agrı oldu saglık ocağındaki ebe uyarmıştı canım 3 gun cektım sonra geçti
Alaska97 Damla-ks3 2 kez oldum ve cok şükür 2 gün kol agrısı hariç hiçbir şey yaşamadım kol agrısı da tahammül edilemeyecek düzeyde degildi