Melekabdullah Kizlar bi kac gundur köpüklenme var boyle bir durum yasayan varmi neden olur 27 haftaligim bide serklajliyim tehlikem var yarin doktorumada sorucam ama sizede bi sormak istedim
Eda_Esen Melekabdullah hamilelik itibari ile benim 2 çocuğumda da vardı hiç bir sıkıntıda yokturdu hatta köpüklenmeyi görünce test yaptım hamileyim dedim 2. Gebeliğim de
Beyzab95 Melekabdullah protein kaçağı olabilir kan verin mutlaka tansiyonlarınız nasıl veya ödem durumunuz
mombarbie_ Melekabdullah şase sorun yaratmaz geçmemiştir büyük ihtimal yeterli gelmemiş olabilir tekrar bakılsın benimde enfeksiyon öncesi o sekikdeydi idrarim antibiyotik kullanmaya baslayinca geçti
Melekabdullah Beyzab95 odem yok bende ama seker cikti enfeksyonda cikti enfeksyon icin şase kullandim seker ilaci iciyorum onlardanmidir bilmiyorum erken dogum yapmam İnsaAllah
Melekabdullah mombarbie_ antibiyotik dediginiz ilac seklindemi kullandiniz bi şaseye antibiyotik demislerdi
mombarbie_ Melekabdullah şase antibiyotik gibi değil tek kullanımlık ilaç şeklinde antibiyotik veriliyor siz sikayetinizin devam ettiğini tekrar idrar bakilmasini istediğinizi söyleyin enfeksiyon ileri derecelerde sorun yaratabiliyor