Mlk2304_ Bugün çatı muayenesi oldum, sarı akıntım vardı doktor bu iki fitili yazdı 4 gün kullanacağım. Kullanan var mı , faydasını gören oldu mu acaba Doktor bir sıkıntı yaratacağını bilse yazmaz ama ben yine de sorayım bebiş için bir sıkıntı olur mu ya🥹
myangelson Mlk2304_ gynomax kullandım hamileyken de şimdi de kullanıyorum mantar olduğunda çok iyi geliyor
myangelson oznur_melike eczacı veya doktor belirtiyor onu şuan hatırlamıyorum uzun bir süre oldu kullanali
Hulo2105 oznur_melike fitilin ortası delik zaten parmağınızı oraya sokup vajinadan içeri iteceksiniz bu arada yatağa uzanıp önünüze ayna koyun bacaklarınızı kendinize çekin. Fitili iyice ittikten sonra bacaklarınızı uzatın yatın kalkmayın hareket etmeyin fitil dışarı çıkar. En az 1 saat o şekil durun sonra giyin pijamanızı onda da çok hareket etmeyin. sabaha kadar dursun içerde. Yatmadan önce wc falan da gidin bir daha kalkmayın boşuna
Sekerr_46 Hulo2105 Merhaba bende bu fitili kullanıyorum fitile başladığımdan beri sarı renkli akıntı oluyor bu fitilini içeriyi temizlediğini mi gösteriyor acaba yoksa işe yaramıyor enfeksiyon devam mı ediyor. Siz kullanırken yaşamış mıydınız acaba bilgilendirirseniz sevinirim