cutecik rumeysa_mom evet o yüzden üzülme Allah gönlüne göre versin cnm tez vakitte tatmak nasip olsun inşallh
sacmalamakizim rumeysa_mom 9 gün kala öğrenmek biraz zor canım, varsa da yeni yeni oluşuyordur, az daha sabret bacımsu benim de 7 gün var zor zabdoluyorum. 😂 inşallah pozitif görürsün 😊
rumeysa_mom pnarpnar35 benim adet düzensizliği olduğu için takip etmedim ama bir 6 gün önce felan belirtilerim vardı o zaman yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum
rumeysa_mom 28kbr inşallah canım senden de hayırlı haberler bekliyorum rabbim sevindirsin isteyen herkesi 🥹🌸
pnarpnar35 rumeysa_mom 6 gün olduysa anca oluşur canım çıkmaması normal Allah bekletmeden nasip etsin inşallah 🤲🌸
Ftrhn rumeysa_mom benim de 9 gün var ve ben de öğle saatlerinde yaptım. Negatif bence erken yaptık. Ama bir ümit aceba çıkar mı diye yapmıştım. Benim de sol kasığım ağrıyor ara ara hayırlsıı bakalım
Mira1604 rumeysa_mom amin inşallah teşekkür ederim 🤲 Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah 🤲 sizinde hakkınızda hayırlısı olsun nasip stres olmayın 🤲