Saniyeglskn Arkadaşlar bugün şöyle birsey duydum,sezeryan doğuma girerken varis çorabı giydiriyorlarmış,ilk defa duyuyorum çok komik geldi,gerçekten öyle mi? Tecrübeli arkdaşlar bilgi verinn 😄
Sibsibella Saniyeglskn covidden sonra pıhtı atma orani çok yükseldiği için sezeryan defi ltum ameliyatlarda varis çorabı istiyorlar devlet hastaneleri için konuşuyorum özellerde bilmiyorum, annem bel ameliyati oldu onda giydi iki ay önce de komşum sezeryan oldu o da giydi
myangelson Saniyeglskn bende çok gördüm kullanan ama ben kullanmadım haftam küçük diye mi acil sezaryen oldum diye mi ya da doktorum istemiyor mu normalde bilemiyorum onu tabi
Feyzosunannesi Saniyeglskn ilk kızımı özelde sezaryen oldu onda istemişlerdi ama şimdi ikinci bebeğimi 20 gün önce devlette doğurdum orda istediler ve iki gece kaldım iki gece hiç çıkarma dediler pıhtı atma durumu olmasın diye devlette istiyorlar
Bahar61-61 Banada giydirdiler 14 gün oldu doğum yapalı şişliği azaltıp eski haline döndürüyor Birde korse çok iyi oluyo sezeryanda ağrılarımı hafiflettı kalkıp yatarken
Sibsibella Feyzosunannesi sağlıkla büyütün bebeğinizi, devlette sezeryan durumu nasıl işliyor biraz bahsedebilir misiniz bende ilk özelde olmusti şimdiki sezeryanm devlette yapacağım, kaçıncı haftada alıyorlar anestezi şekli nasildi vs merak ediyorum
Yakannes devlette sezaryen yaptım 3 yıl önce ilk yürüme öncesi hemşireler gelip elleriyle giydirdi, geçirilen operasyon küçümsenecek boyutta değil önlem amaçlı giydiriliyor. Size komik gelen nedir acaba ?