Hase Kukulimmm ben hiç kullanmadım hep önüme çıkıyor ama nedense bana hep kullanışsızmış gibi geliyor belkide yanılıyorumdur bilmiyorum
Kelebek1_ Kukulimmm ilk çocuğumda dibine kadar kullandım içine reflü yatağı koymuştuk mis gibi yatağında değiş hep hamakta yatardı şimdi ikinciye kullanacağız nasipse
Nes7616 Kukulimmm benim var ilkinde çok işimi görmüştü salonda bunu tutuyordum gündüz uykusu burda yanımda oluyordu geceleri odada beşikte ve sallaması falan çok güzel oturduğun yerden
Kukulimmm Hase hımm anladım almayı düşünüyorum her bebek sever mi acaba belki kullanan anneler vardır bakalım ?
busduuk1914 Kukulimmm ablam kullandı bende heveslendim alacaktım ama hamallık. Hem çok yer kaplıyor hemde yatmıyorlar bile. Onun yerine sallanır anakucağı daha mantıklı
MerVe39- Bana da hediye geldi. Daha kullnmadim 26 haftaligim. Bi yandan da sallamaya alıştirmiyim diyorum. Bakalm şartlar ne gösterecek
Nur86 Ben kullandım. Evim dubleksti. Gündüzleri bunu geceleri yatak odasında başka sallanan beşik kullandım. İlk aylarda sıkıntı olmuyor ama bebek dönmeye başlayınca riskli biraz.Dönüp içinden düşebilir. Bir de görsel olarak güzel ama fazla yer kaplıyor.
Mommya Bir tanıdığım kullandı baya kullanışlı bir şey gerçekten hep onda uyuyordu diğer bebekler gelince o hamak için kavga ediyorlardı resmen nasıl rahat bir şeyse 😄
1Ali Gg5348 bir tanıdığımın kızı var doğduğundan beri nerdeyse bunda uyuyor bir tek. Bir yaşını yeni geçti, bizimkilerde sever inşallah uzun süre kullanmayı düşünüyorum bende hem çok büyük değil hem hafif rahat olur
Gg5348 1Ali aa çok sevindim ben 6 ay falan anca kullanırım diyordum büyüyüp dönmeye başladıkça sıkıntı olur diye korkmuştum
Cihangir09 Kukulimmm oğlumda kısa bir süre kullandık malesef biz memnun kalmadık çocuk içinde iki büklüm oluyor boynu filan kayıyor