Cessg Bebeğe ultrasonda kız denip doğunca erkek çıkan var mı? Bazen cinsel organlar son anda gelişiyormuş. Şuan 31.haftadayız herkes karnıma erkek bebek karnı gibi diyor ama 3 ayrı doktor ultrasonda kız dedi. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
Dryaeymn Cessg Benim kız kardeşime 9 ay boyunca kız dediler hem devlet hem özel bi doğdu erkek biz DNA testi falan istedik hatta karıştı mı falan diye çocuk pembe pembe gezdi bi kaç gün Şuan 4 aylık 😂
hayalim35 Cessg kuzenime kız dediler herşeyi pembe aldı doğdu erkekti ama karın yapısıyla alakası yok oğlumda herkes kız karnı diyorfu
tugcesakzci Cessg kuzenimin başına geldi, hep kız bebek dediler eşi koyacakları ismi koluna dövme falan yaptırdı. Doğumda erkek çıktı çocuk 😂😂
miniksevdamm Dryaeymn yeni mi oluyor bu ? Birde sürekli doktora gidiyor muydu 🤦🏼♀️ isimli eşylar hazırladım bunu kaldıramam ya 😂
Dryaeymn miniksevdamm 4 aylık Şuan yeğenim yeni daha hastane odası falan süslettik hem bir sürü hazırlığımız vardı bizimde onların hepsi boşa gitti yeniden alışveriş yaptık apar topar
Berna1365 Cessg benim karnım 39 haftalıkken bile nerdeyse yoktu herkes erkek dedi ama kızdi doktorum kız demişti zaten karnına göre bakma bide ben 48 kiloydum ona rağmen karnım yoktu
Cessg Berna1365 benimde karnım çok küçük doktorlar bile şaşırıyor o yüzden içime kurt düştü teşekkür ederim
La_Liberte Cessg böyle olaylar oluyor ama karın yapısıyla bir alakası yok inanın. Oğlumda karnım hiç sivri değildi. Kızımda da top gibiydi. Allah gönlünüze göre versin ☺️