Sbealyihnan Regl ağrısı gibi mi yoksa bel ağrısı, nasıl tarif edilir bu ağrı arkadaşlar kendimi psikolojik olarak hazırlamak istiyorum
myangelson Sbealyihnan belden kasiklara doğru gelen adet ağrısı gittikçe şiddeti artan düzenli gelen. Sanki adet olacakmissin ama sokulemiyorsun gibi
Adenala Sbealyihnan Ben doğum yapmadım ama belden kasıklara vuran regl sancısının daha daha şiddetlisi demişti doktorum ağrı eşiğin yüksekse dayanırsın normali deneriz dedi
LamiyaCetinkaya Sbealyihnan ben belimde ve kasıklarımda çok derinde hissetmiştim ağrıyı, regl ağrısından çok böbrek ağrısı gibi başlamıştı ilk. Tarifi zor bir sancı, zaten herkeste de farklı oluyormuş.
yenimama myangelson ben her ay regl oldugumda cok siddetli agri yawiyordum dogum sancisi oyle olursa dayanabilirim onanda kotuyse vay halimize🥲😂😂
myangelson yenimama bazılarında daha fenası oluyor bazılarında olmuyor 😅 benim de çok ağrılı olurdu bazen ama bu ondan başka bir sancıydi yani 😅
Sbealyihnan yenimama benimde regl ağrılarım aşırı ama aşırı ağrılı geçiyordu. Apranax 500 mg içip geçene kadar ağlayarak beklerdim. Daha mı kötü acaba 🥺🥹
yenimama Sbealyihnan bende ilac icerdim ilacin etkisi olsna kadar oluyordum agridan bulanti da geliyordu hemde uwuyordum
Tnhn Selcan_91 kalbim duracak gibi hissediyordum göğüsüm sıkışıyordu ve şuan 38 haftalığım korkularım tekrar tavan😁
OYKUmom Sbealyihnan belden başlayıp kasıklara doğru yayılan saniyeler içinde kaybolan elektrik veriliyormuş hissi
Tnhn Sbealyihnan normal doğum yapmış biri olarak belden bıçak saplanmış gibi kasıklara doğru inen şiddetli bı ağrı sancı karışımı oluyor ve bunun süresi değişiklik gösteriyor 🥲
Meryykb01 Tnhn peki açıklık olmamasına rağmen sancı olabilir mi normal diye doğuma giden kadın anlık olarak sezaryene alınabilir mi ya da sancı varsa açılmada mı olur hep
Kelebek1_ Sbealyihnan suni ile doğum yaptım bende bel ağrısı yani belden şiddetli bir ağrı ama o bile öyle özel ki rabbim ağrıyı veriyor sonrası dinleniyor sonra bi daha
Tnhn Kelebek1_ aynen öyle bende suni ile doğum yaptım açılmam ve sancım yoktu bı an herşey bitecek sandım ama doğum gerçekleşince o ağrıları ben mi yaşadım dedim☺️
Kelebek1_ Tnhn hasta yatağında hadi doğumhaneye dedikleri an bitti tüm acılar şaka gibiydi evet çektiklerimi hatırlıyorum ama gram korkutmuyor şuan yani rabbim gerçekten veriyor sabrını diyorum annelik delilik 😅😅