pilateslover 31 ocakta iğne yaptım. Sol tarafta yumurta gelişmişti sol tarafta ağrım oluyor, ilk günler hafifti biraz şiddetlenmeye başladı artık. Ani oturup kalkınca hele batma gibi oluyor. Uff kist oluşmuş olabilir mi acaba var mı yaşayan 😢
ssahin22 pilateslover Bendede oldu o tarz ağrı canım hızlı ayağa kalkınca bağırıyordum resmen ama sonuç negatif 🤷🏻♀️ Bugün de regl oldum kist varsa bile regl ile atarsın zaten
Erikli pilateslover benimde 9.günüm çatlatmadan sonra çok fena ağrım var kasıklarımda idrarda çift çizgi çıktı 3 gün öce kan verdim hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum 10 çıkmıştı dün verdim 4 e düşmüş sevincim kursağımda kaldı adetime 11 gün var daha 😞
3827 pilateslover hiç endişe etmeyin benim 5.günden sonra dediğiniz gibi çok fazla kasık ağrılarım oldu alt karında bi dolgunluk hissi falan oldu iğnenin etkisi geçtikçe ağrılarda geçiyor.. İğne çok ağır bi iğne malesef benimki negatif oldu sizinki güzel sonuçlanır umarım 🙏
pilateslover 3827 umarım öyle olur. Ama gebe kalamadıysam tekrar kullanmayacağım bu tedaviyi bacaklarım kalça kemiklerim spor yapmış da hamlamış gibi bir ağrım da var kasık ağrısına ek olarak. Femara kullandığımdan beri böyle 10 gündür asla geçmiyor. Bu kadar ağır ilaç olamaz çok etkiledi beni😢 inşallah geçer dediğiniz gibi🙏🏻
3827 pilateslover biliyorum çok zor bedeni de yoran bi tedavi ama birincide tutmasa bile 2. De tutan çok insan var hemen pes etme en azından 1 ay dinlenip Doktor’un gerekli görürse 2. ye öyle devam etmeni öneririm bende senin gibi düşünmüştüm motivasyon hikayeleri okuyup tekrar bi gaza geliyorum bende tekrar başladım 2 ay sonra.. Bütün işlemleri hallettim şuan bekleme sürecindeyim sonucunu haber verirsen sevinirim dualarımda olacaksın mutlu haberini bekliyorum inşallah 🥰