Guzelszn27 Merhaba hanımlar.33+2 deyiz bugün kontrole gittim bebeğimiz hamd olsun iyi 2337 gram ama kafası çok büyük dedi kafam ona takıldı .bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yani yanma var kasıkta şiddetli ağrı iyice kendimi yorgun ağır hissediyorum
Merveeecc Guzelszn27 bende 34 deyim bebeğimin kafası önden gidiyor böyle giderse sezeryan olursun dedi Enfeksiyon bende de vardı o ilaçtan verdi 6 tane de fitil verdi bi hafta kesildi ama devam ediyor yine akıntı ilacın tadı da kireç gibi anlık mide bulantısı yapıyor sonra geçiyor içilebilir yani 😃
Kubraktsl Bol bol su içip yürüyüş yap. Doktor ilaç vermedi mi? Tek kullanımlık toz bir ilaç var gece uyumadan önce içip sabaha kadar tuvaletini tutman gerekiyor temizliyor idrar yollarını adını hatırlayamadım ama
Dilekpink Kubraktsl doktor banada verdi o ilacı acaba tadı nasıl mide bulantısı yüzünden içmeye korkuyorum
kezbanatalayy Dilekpink doktorum bana da verdi ama bende sırf midemi bulandırmasın diye içemedim duruyo öylece tadını bilen varsa yazsa çok iyi olur cidden
Kubraktsl Dilekpink Biraz kötü bir tadı var ama 1 bardak içeceksin, dayanabilirsin diye düşünüyorum ilaç gerçekten etkili biraz zorla kendini 🙏🏻
Kevserehdhd Nioli yağı aldim bakalim onu denicem beni mahfediyor kasinti bebeğin kafası ne kadar önde canm
Guzelszn27 Kevserehdhd bebeğin kafası 36 haftaya göre sanırım 3 hafta önde gidiyor acaba ceviz çok tüketiyorum ondan mı oldu böyle
Guzelszn27 Merveeecc bana da bir tane fitil verdi antibiyotik bir de tek kullanımlık suya atılan ilaç şifa olsun hepimize 🤲🏻
Kevserehdhd Guzelszn27 yeni mi one geçti peki benim de 1 hafta onde dedi ama çok farketmez genetiktir dedi