Dilanozbeyuce Merhabalar bebek yastığı konusunda kararsız kaldım yün mü pamuk mu diye silikon kullanan da var he kullanılmaması lazım deniliyo ama illaki bir yastık olması lazım sonuçta
424435 Dilanozbeyuce çocuklarıma yün yastık kullandım çok memnun kaldım bence yün yastığın ve yatağın faydalarına bakıp öyle karar verin
cokbilmismom Dilanozbeyuce yenidoğan için soruyorsanız eğer uzuuun bir sure zaten yastıksız yatıyorlar bence hiç gerek yok
Reina Dilanozbeyuce bebekler asla yastık kullanmamalı. 2 çocuğumda da 1.5 yaş geçene kadar kullanmadım
424435 Beybun_29 yanlış biliyorsunuz bence pamuk yüne göre daha sert olur yün durdukça sertleşmez ama pamuk birbirine karışır ve kalıp gibi sertleşir kesinlikle en sağlıklı olanı yün
Beybun_29 424435 ama yünde sert ve aç temizle yikamasi zor yastık kısmını annem halldefek elyaf ta kullanabilir ikisinden biri ama yün olmicak bide minder tarzı bişey yapacak lazım olur kullanırım diye oda elyaftan olacak
-Sibeluludas- Dilanozbeyuce yenidoğan bebeğimi yastiksiz yatırıyorum ilerisi içinde kaz tüyü yastık yaptik