Arenimoo Kızlar 2 3 gündür bulantım vsrdi 8 haftalığım bugün hiç ne bulanti ne bisey yaşamadım midem de yanma olurdu oda yok sebebi nedir yarın kontrolüm var AmA endiseleniyroum
Zynp12 Arenimoo herkeste farklılık gösterir hergun olacak değil zaten benimde öyleydi 1 gün bulantım varsa 2 gün iyi olduğumda oluyordu.2 gün kotuysem 1 gün iyi olduğumda oluyordu bunyeyle alakali yani bu korkmayın 🥰 Ben mesela bulantidan çok tiksinti yaşadım bı çok şeyden kirmizi etten tiksindim haşlanmış yumurtadan tiksindim balık kokusuna gelemiyorum 🤭
tulayyarsln Bende öyle oluyorum 6 haftalıkken birden bulantılarım başladı çok ileri düzeydeydi sonra 7. Haftaya gelince birden durdu şimdi 7 hafta 4 günlük olduk tekrar başladı. Bende anlayamıyorum normal mi neden böyle oluyor acaba
Arenimoo tulayyarsln İnan anlamdım 2 gündür mide bulantım vardır bugün hiç olmadı sıfır yaniii korkuyor insan 😔
Zynp12 tulayyarsln bünyeyle alakali o bende öyle oluyordum iyi olduğum günlerde oldu kötü olduğum günlerde yeri geldi hiçbirsey yiyemedim her yediğim gitti yeri gwldi çok güzel yedim herkeste aynı olacak diye birşey yok korkulariniz olmasın bu konuda 🥰
Arenimoo Zynp12 Benimde oğlumda 16. Haftaya kadar tavuk yumurta deterjan kokusuna gelemiyordum Bu gebelgimde 8 haftalığız hiç bulantı tiksinti yoktu 2 gündür vardı bulantım yemeklerden sonra özellikle oluyordu bugn oda kalmadı kesildi korktum biraz
tulayyarsln Arenimoo korkulacak bir şey yoktur ben kalp atşınj duymadan önce bulantılar birden kesilmişti bir şey mi oldu acaba derken muayeneye gittim her şet yolundaydı. Bünyeyle alakalı heralde her hamilelikte farklı şekilde ilerliyor. İnşaAllah bulantılar tamamen kesilir yoksa çok zorluyor
Zynp12 tulayyarsln benim 3 ayında olan bulantilarimda gitti ama hala et kokusuna evde pişince koku olunca yiyemiyorum yumurta aynı şekilde baligi eşim yapıyor balkonda koku olmasın diye o şekilde yiyorum
tulayyarsln Zynp12 gerçekten zorlu bir süreç bulantılı geçiren anne adayları için Allah kolaylaştırsın inşaAllah herkesinkini🙏🏻