Sevcan43 Kızlar testlere bi bakar mısınız erken gebelikte çıkmadi kafam karıştı bugün tahmini regl günüm ama henüz olmadım bi yapayım dedim
Ezelaleyna Sevcan43 erken gebelikte de çok silik var gibi içini açıp testin altından flaş tutup baksana sanki ondada var gibi
Papatyaa38 Sevcan43 pozitif görünüyor en kısa zamanda bı kan testi verin bence benimde bu şekildeydi şuan 15+3 çok şükür ☺️
1prensesannesi__ Sevcan43 ya tekrar test yap emin olmak istiyosan erken test yap daha koyu cizgi cikar ama ben ikisinde de gordum bu arada benimde ilk testim boyleydi 😁😁😁 (erken test)
Sevcan43 Gizemnur_ kasık ağrısı var sanki regl olacakmışım gibi bir de göğüslerimde hassasiyet var dokununca çok acıyor
ffckizannesi Benmde ilk kasette çıktı aynı anda yapmıştım sonra bi baktım erkende de silik var bence kan ver direk koş
Sevcan43 ffckizannesi erken testte daha net olmasi gerekmez miydi ya neden boyle oluyor ki ben aynı zamanda yaptım ikisini de
Alicegurd Benim test 31.5 çıktı çok yeniymiş doktorumla görüştüm Rabbimin haznesinde çok hepinize nasip etsin inşallah burda tanıdığım herkes dualarımda ♥️