ZeynoveAnnesi_ Sürekli kontrol ediyorum bı turlu randevu bulamadım Zeynep Kamil de ikili test yaptıran varmı ve nasıl randevu bulabildiniz saat kaçta girmem gerekiyo
Hilal2901 ZeynoveAnnesi_ ben görebiliyorum randevu var . Zeynep kamilde yaptırdım perinotoloji yazın 11-14 hafta polik. Yazıyor
yenidenanne34 ZeynoveAnnesi_ ben yaptirdim orda canim sabah saat 10da bakman lazim o saatte yeni randevular açılıyor elini cabuk tutman lazim hizlica doluyor çünkü
ZeynoveAnnesi_ Hilal2901 baktım canım şimdi ama bn perintoloji takipli olmadığım için alamıyorum ordan
ZeynoveAnnesi_ yenidenanne34 bakıyorum canım saat falan kuruyorum hatta haftam girmeden önce bakiyodum önüme cikiyodu ama haftam uymadığı için alamıyodunm şimdi haftam girdi bulamıyorum
ZeynoveAnnesi_ Meyranas orayada bakıyorum canım antenetal tarama polikliniğine bakıyorum doğru bakıyorum degilmi ama ordada bulamadım daha zamanım var yeni 11 hafta bir günlük oldum birazdaha bakinacagim inşallah bulurum
Hilal2901 ZeynoveAnnesi_ ama baska tğrlü alamassın kadın doguma gideceksin sana alan açacak perinatolojiden
yenidenanne34 ZeynoveAnnesi_ canim bende baktim simdi bir sürü randevu var uygulamadan giriyorsan ordan degilde https://www.mhrs.gov.tr/ burdan gir perinatolojiyi sec
ZeynoveAnnesi_ yenidenanne34 canım bn perintoloji takipli olmadığım için alamıyorum ordan şimdi baktim
Melek3675 ZeynoveAnnesi_ antenetali mi seçeceğiz perinatolojiyi mi anlamadım ya doktor antenetal dedi
yenidenanne34 ZeynoveAnnesi_ bende takipli degilim aslinda ama nasil görüyorum anlamadim belki doktor sevk açmıştır randevu alabileyim diye bilemedim 😕
Meyranas Melek3675 üsküdarada var yarın için e nabız dan gir perintaloji ordan antenetal muayene yerinde en altta ikili tarama yazıyor murad gezere randevu var cnm