Kahvemsi-05 Hamişler Hangi Bebeğin Cinsiyetini Öğrenmek Daha Zor, 5 aylık olacağız Daha Ögrenemedik😊 varmı bu durumu yaşamış olan
Serapjjj Kahvemsi-05 Kiz bebek geç gösteriyo aslında doktor emin olmadığı için bisi söyleyemyo çünkü kiz bebektede çıkıntı oluyor bekletyorlar belirli aya kadar
Gebelik_takibi Kahvemsi-05 Canım ikiz gebeyim 15+6 da gittim biri gösterdi biri göstermedi doktoruma dedim 1 saat sonra tekrar bakmasını istedim önceki girdiğimde de çikolata su çok yiyip içtim aynı şekilde çikolata su yedim yürüdüm biraz portakal suyu içtikten 15 dakika sonra girdim gösterdi 2 side kız bu arada 😅🥰
Kahvemsi-05 Emrealtay bizde öğrenemedik daha sırtını dönüyordu geçenki kontrolümüzdede bacaklarıyla gizliyordu çok göstermiyordu 🥹
Kahvemsi-05 Serapjjj evet doktor diğer kontrolüne kaldı cinsiyet demişti hamileliğimin başından beri rüyamda sürekli kız görüyorum hayırlısı bakalım. Umarım Şubat 27de öğreniriz 😇
Kahvemsi-05 Gebelik_takibi saglıkla gelsinler inşallah. Bende deneyeyim bu taktiği umarım gösterir🙏🏻😍
Gebelik_takibi Kahvemsi-05 Amin canım canım bu arada benimkide ayak ayak üstüne atmış doktorum bakayım ama değişmez pozisyonu dedi ama gösterdi inşallah seninde gösterir 🥰
Kahvemsi-05 Gebelik_takibi Gebelik_takibi inşallah alışverişte yapamıyorum hep bir kararsızlık oluşuyor 🤍😂
Aysebayrak Kahvemsi-05 16 haftalık olana kadar gostermedi kızım kendini hep poposunu sırtını dönüyordu bize 😄 renkli ultrasonda bakarkende koluyla yüzünü kapattı hep , sanırım kızlar gercekten nazlı oluyor 😄😍
Kahvemsi-05 Aysebayrak ah ah bizimkiside öyle, eğer göstermezse renkli ultrason deneyeceğim 1 gün arayla😇
Aysebayrak Kahvemsi-05 bizde renkli ultrasonda netlestirdik canım orda daha net görunuyor , bence sizede nazlı bir kız geliyor 🥰🥰😍😍
Gebelik_takibi Kahvemsi-05 Benimde öyleydi şu an yine öyle canım😅 Doktorum ameliyatta olunca asistan bakmıştı o yüzden bnde bekliyorum
yagmurus Ben oğlumda 12 haftalıkken öğrendim bu gebeliğimde 13.haftada gittim göstermedi dedi anlamadım bir ay sonra gel dedi
Fatma05- Ben 22. Haftada kız olduğunu öğrendim o da detayli ultrasonda öğrenebildim. Öncesinde asla göstermedi kendini 🫠
Kahvemsi-05 Aysebayrak bu kontrolümüzde detaylı ultrasonumuz var eğer göstermeme gibi bir durum olursa renkli ultrasonu deneyeceğim 🥰