Mrvdgclk Kızlar yarın 34 haftalık oluyorum ama son 2-3 gündür akıntım o kadar arttı ki şeffaf pelte şeklinde sümüksü doğuma mı işaret acaba?
ElifAbr Mrvdgclk canım ben de 33 olucam Perşembe. Ama benden de geliyor çamaşırıma bazen beyaz kremsi bazen şeffaf pelte gibi 🤷🏻♀️ Rahatsız edici sürekli günlük ped kullanıyorum.
1850 Mrvdgclk benım ara ara leke seklınde kanama gelıyor. Doktorum şoyle bır uyarı yapmıstı eger sümüksü şeffaf veya kırmızı akıntı gelırse dogum yada açılma habercisidir dıye. Sümüksü olması dogum habercisi olabılır canım doktoruna belırt durumu
ElifAbr Mrvdgclk ayni şekilde kasılmalar da fazla oluyor karnımın bir tarafı yumurta gibi sivriliyor keske burdan fotoğraf atilsa da atsam👀
Mrvdgclk ElifAbr bende günlük ped kullanıyorum ama sürekli sürekli oluyo ve evet benimde öyle bide karnımda aşağı düştü resmen indi çok değişik duygular 😀
Mrvdgclk 1850 yarın çağırmıştı normalde gidiyim bakıyım ne dicek ay çok sabırsızlanıyorum bide acaba biz ilişkiye girerken anlayabilirmiyiz açılma olduğunu🙈