Mucizemses Kızlar sonunda artık çok şükür öğrendik doktorumuz 11 haftalıkken kıza benzetmişti bugün 17 haftalık olduk yüz de yüz kız dedi burda bi çok kişi tahmini de hep kız dı bilmiş oldular 🥰
Annecik02 Mucizemses Maşallah canım 🌸🌸🥰❤️Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ♥️🌸
Dlar Hayırlı evlat olsun inşallah canım 🙏🙏🙏🙏❤️ benimde bir kızım var en yakın arkadaşım ve engüzel yoldaşım büyüdükçe dahada güzel oluyor 5 yaşına geldi elim ayağım gibi okula gitse gözüm arıyor sen düşün çok güzel şeyler
Mucizemses Dlar ay Allah size bağışlasın kuzum ❤️ benim de bi oğlum var 5 yaşında oda benim yoldaşım ama bi tanede kızım olsun çok istiyordum şükürler olsun Allah gönlümdekini nasip etti ❤️
Mucizemses Mhmtzynpzmra @Gulsen4224 @Kardelenylmz @dlb97 @Girl_boy_annesu @izobellaaa-_- Bilmişlerdi 🥰
Mhmtzynpzmra Mucizemses peki bu bilenler kimler hemşire mi ebe mi doktor mu yoksa senin benim gübi birileri mi
izobellaaa-_- Mhmtzynpzmra aynen bebeğin alt kısmııı yukarı doğru bakıyorsa erkek diyorlar genelde kızz İse dümdüz bende burada öğrendim😃