krkslagmz Dün doktor kontrolüm vardı beyfendi 3700 olmuş kafası aşağıda olmasına rağmen yüzü hala bize dönük 🤦🏼♀️ Aralık doğumlu olmasını istiyorum o yüzden cuma’ya kadar gelmezse suni sancı ile denicez sizde ne var ne yok kızlar?
Nzglr krkslagmz bende dua ediyorum Ocak doğumlu olsun diye. Malum yaş muhabbeti ☺️ Sen niye Aralık olsun istiyorsun ki. Genelde yaş kaybetmesin diye yıl geçsin isterler ☺️
DerinMila krkslagmz 40+2 yiz bugun kontrol vardi suyu herseyi yerinde. Cumartesi yine bakicaz. Haftaya suni sanciyla deniycez bizde
La_Liberte DerinMila teşekkür ederim canım 🥰 ilk defa biri nuba göre erkeğe benzetti 🙈 sence nubu eğik gitmiyor mu 🤷🏼♀️ ya da biz farklı şeylere mi bakıyoruz 😅🙈 bu arada senin belli oldu mu?
Nzglr krkslagmz kız zarar olarak değilde bi kaç gün için bir yaş büyük olmasın diye 😂😂🙈 malum kadınlar için daha önemli 😂😂😂😂
Kelebek1 krkslagmz bizde doktordaydık bugün 2900 olmuşuz zar zor bu kiloya ulaştık doğum tarihi de 31 aralık 1 Ocak görünüyor 🤷♀️ bence 1 ocakta doğsun
hamide1905 Benimde 39+ ne sanci ne başka bişey bende artik doğsun istiyorum normal dogum istiyor um ama ne olacak daha bilmiyorum oğlum gittikçe kilo aliyor
krkslagmz hamide1905 Benim ilk doğumum olduğu için doktor biraz zorlayabilir dedi açıkcası bende tedirginim 😌