ESMAARAS kizlar 12+4 cinsiyet kiz dedi degismez dimi cok sukur bir oglum var zaten siz nezaman ogrendiniz
Lumlum ESMAARAS 11+3 de öğrendik biz, bugün de kontrole gittik 14+3 olduk doktor alışverişe başlayabilirsin dedi hatta :) üç tane de bacak arası foto verdi :)
Babykalamar ESMAARAS kuzum bende ayni ogrendim kiz dediler 20. haftadayim hala kiz. ilk cocugum erkek benimde💕
ESMAARAS ezell34 limon cok sevdim ne tursu ne bisey oglumda cok tatli yerdim bunda nezaman tatli yesem kusuyodum limon cok iyi geliyodu suan bu gibi :) oglumda daha cok uyuyodum
Vuralelif Bbuse12 bacak arası fotosu var mı bize doktorumuz detaylıda erkeğe benziyor dedi bugün gittim bacak arası dolu ama kızlarda da olabiliyo dedi başta kız demiştiniz diyince kız demişsem kızdır o zaman dedi 🤔
ezell34 Babykalamar ne gibi belirtilerin vardı benim midem bulanıyor yemek yemek istiyorum ama iki kaşık alıp bırakıyorum kusmak istiyorum kusamıyorum kasık ağrıları karın halsızlik uyku daha birçok şey :)
Rynryn 20 haftalık olduk göstermiyo dr kıza benziyo ama göremiyorum dedi salı günü detaylı ultrasona gircem inşallah bi ümit bekliyoruz detaylı da da pozisyondan dolayı öğrenemeyenler varmış
Babykalamar ezell34 mide bulantisi ve kusma iki hamileligimdede nedir bilmem cok sukur.tek belirtim ayaklarimin usumesiydi, hic tatli yemedim. oglumda kizimda ayniydi🤣benim hamilelikler basit ve duz gecti geciyor cok sukur🤣🤣🤣
ESMAARAS ezell34 benimde limon midrme iyi geldigi icin inan bende hic asla yiyemiyorum nasil yasicam bilmiyorum besin yok yemrk yok pogca falan yersem kahvaltida bu
Buseirgit ESMAARAS kızlarımı 13. Haftada öğrendim 12+2 de 3. Bebeğime doktorum erkek dedi haftaya tekrar gidicem kontrole
Tugcedora 12 haftalıkken kıza benziyor denildi 2li tarama da 14 haftalıkken de kıza benziyor denildi 16 da kesinleşti ☺️