Yumicupi yarını beklicektim güya o yüzden ilk idrarla yapmadım flashla tutunca silik varmış gibi geldi bayağı bir fotoşop yaptım ilk defa gölge görüyorum gibi geldi yoksa artık delirdim mi 🥲
Pinarbenak Yumicupi inşallah hamilesinizdir 🙏🏻 Bende görüyorum ikinci çizgiyi Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Anneoluyorumm00 Yumicupi inşallah vardır canım bende gördüm valla hayırlısı olsun canım rabbim nasip etsin inşALLAH 🤲❤️
Yumicupi Anneoluyorumm00 amin inşallah vardır bu yedinci ayımız denemeye başlayalı. Geçen aylarda da hep shop yaparak baktım hiç göremedim olmamıştı da zaten bu sefer görünce heyecan yaptım inşallah renk yanılması değildir 🥹
Anneoluyorumm00 Yumicupi anladım canım inşALLAH renk yanılması değildir ya var görünüyor rabbim nasip etsin inşallah 🤲 benimde 6 aydan sonra hamile kalmıştım inşALLAH seninde bu aydır
Yumicupi Anneoluyorumm00 inşallah ya teşekkür ederim 🥹 yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bakalım 🥹
Yumicupi Yine erken gebelik yaptım bu saatte yine şopla çıkan hafif bir gölgelik var. Bu ayda olmadı sanırım kabullenmem lazım 🥲
Yumicupi Zumersa teşekkür ederim hepimizin inşallah 🥹 kan vermeye adetim birkaç gün geçmeden gitmek istemiyorum bu zamana kadar geçmedi zaten bir iki günlük oynama dışında 😕 şu an 2 gün var
Zumersa Yumicupi hamile oluşmadığında bende asla çıkmıyordu seninkinde belli silik olduğu fakat çok shop olduğu için emin olamadım 😞😞
Yumicupi Zumersa her ay böyle şopla da bakardım ama yine çıkmazdı hiç ne bileyim insan bir yerden umut yakalamaya çalışıyor 😔 birkaç gün daha bekleyeyim 😔
Yumicupi Aynı anda kaset test de yapmıştım. Kaset testimde de kuruyunca silik çizgi belirmiş. O da hiçbir türlü çıkmıyordu geçen aylarda 🥹 yine kendi kendime umutlanıyorum ama napim 🥹
Edanur65 Yumicupi ben 3 gün kala yaptım çıkmadı ama vardı 3 gün geçti reglimden yaptım ve net çizgi belirdi bence bekleyin yada kan verin
Yumicupi bu da kaset test aynı anda yapmıştım gözüküyor mu bilmiyorum kuruma çizgisi gibi bir şey var çıplak gözle daha iyi görülüyor. Geçen aylarda aynı testle defalarca yaptım hiçbir şey asla çıkmamıştı dünya kadar şopla bile
Prmdkanneee Yumicupi kaset test için erken olabilir ondan çıkmamış olabilir ama sanki önceki resminizde silik çizgi var gibi
Yumicupi Prmdkanneee çıplak gözle hayali görüyorum gibi geliyor dünden beri anca foto çekip ışıkla oynayınca görünür hale geliyor gölgelik. Bilmiyorum ya diğer aylarda oynama yapınca da çıkmıyordu. İki seferdir oynamayla gözükünce minicik bir umut tohumu ekiliyor içime 🥲 bir tarafım yine bu ay da olmadı diyor. Karman çorman oldum yani 🥲