Merymery2233 Kızlar maydanoz gebeliğin ilk ayında iyi değilmiş düşük yaparmış falan da filanda bileniniz var mı gerçekten zararlı mı?
Sedayznn Merymery2233 çok yetince suyunu içince cnm abartmaman gerekiyor hunharca yiyecek değilsin herhalde 😀😊
Gulsensandik İltihap söktürücü ya o yüzden ilk aylarda bende yemedim canım bebek tutunamiyomus ne kadar doğru bilmiyorum
Musculus_sartorius Banada dedilerde. Koftedeki yada kisirdaki uc bes daldan bisey olmaz bence. Kaynatip suyunu icenler oluyor yada zayiflamak icin bol bol yiyenler. Yada detoks yapanlar.. Onlarda durum ciddidir bence. Azi karar ccoguzarar misali.. Ama sen yine de bizim laflarimizla hareket etme. Doktoruna danış oyle ye. Bitki caylarina da dikkat et, onlarda önerilmiyor pek fazla, hazir kis ayından
Merymery2233 Aynen özellikle çevre hemen alarma geçti onu yeme bunu yeme felan merak ettim doğrusu 😂😂😂teşekkür ederim 🙏🙏
SevgibiR Hiç bişey yapmıyor ben her hafta maydanoz alıyorum köfteye böreğe dolmaya vs kullanıyorum suyunu kaynatıp icmeyin 🤣