MorKelebek54 _ruyaninannesi_ ama spiral da %100 korunma garantisi yok 10 kisi de soiral olsa 3 5 kisisi spiral ile hamile kalmistir yani zor bi karar valla umarim dogur karari verebilirsiniz ☺️🤲🏻
_ruyaninannesi_ Ecem0635 hap ben unutkan biriyim şuan kan ilacı alıyorum onu bile unutuyorum bazen o yüzden hap alamıyorum
Eceliza3434 Eceliza3434 tüplerini bağlatabiliyorsun kadın doğumcuna sor kesin çözüm benimde 2. Gebeliğim doğum esnasında yapılıyor temiz çözüm
Eceliza3434 _ruyaninannesi_ 3 çocugun varsa eşin ve senin imzanı alıyorlar ve yapıyorlar yaş evet önemli ama çocuk sayısı daha önemli
_ruyaninannesi_ Ecem0635 bir yol bulacam artık az önce happykids te spiral ile hamile kal biri post açmıştı yani korunurluyu yok
gokkusagiii _ruyaninannesi_ ben 8yil kullandim spiral hep kansizlik yaşadım ama yinede cikattirmadim. Komsum da soiralle hwmile kaldi yeni, kaymış onunki biraz kilo olunca kayıyor diye biliyorum
Ecem0635 _ruyaninannesi_ valla Benim içmeyi unuttuğum da oldu ama 2 gün boyunca unutmazsan yine koruyor 2.5 sene onla korundum
_ruyaninannesi_ gokkusagiii ya gerçekten mi hemen kilo alan biriyim bu gidişle spiral taktırmaktan vazgeçicem korkuyorum ya
_ruyaninannesi_ Ecem0635 hap kilo kanama vs yapıyormu hangisini kullaniyon ben şuan emzriryom hapla kalan da var tüm korumaların hepsinde kalma ihtimali yinede var ikinci tedbirmi geri çekilme yaparak korunucam
Ecem0635 _ruyaninannesi_ ben kilo falan almadım aynı zamanda cildin güzelleşiyor sivilcelenmeyi engelliyor
_ruyaninannesi_ Eceliza3434 evt biliyorum ama biraz riskliymis yaşım erken ve kanama çok oluyor benim elti yaptırdı kanama ve ağrılari çok oluyor du gidip çıkartacakti riskliymis artik rahîm le kaynadığı için çıkaramadı