gulsumtopcu Kbra7777 adnan bey dogumda da yuzde 10 ındırım yapıyormus bılgınız olsun. sadece o kullanabılıyormus
Betulpehlivan gulsumtopcu dogumhanenin sahibi cünkü canım ben dogum yaptıgımda cok yardımcı oldu ben ölü dogum yaptım normalde 1 bucuk mus bize 1000 dediler demislerdi bende 1000 dediler dedim 1000 lira almıstı bizden Allah razı olsun
gulsumtopcu Betulpehlivan vallahı onu bılmıyorum ama keske dıger doktorlrdaboyld bır ındırım uyguladaydı
gulsumzgan16 İlk 11 hafta Nagihan hanıma gittim sonra Hayat hastanesine geçtim. Nagihan hanım için kötü bir doktor diyemem ama bir çok şeyi sorarsam söylüyordu, kan testlerini hastanede yaptırmamı istiyordu.Dünyanın parasını döktüm.Şuanki doktorum daha çok bilgi veriyor, testlerin adını yazıyor ve ister burda yaptır ister sağlık ocağında diyor, ben de sağlık ocağında yaptırıyorum hemen. Aritminin cihazları daha eskiydi, hayattakiler daha iyi.
Seher_ gulsumzgan16 Nazmiye Şentürke aldım ben yorumları olumluydu hep nette falan baktım ilgili dediler sizinki ne kadar durduruyo muayene sırasında
gulsumzgan16 Seher_ Evet Nazmiye hanımı çok methediyorlar, ben de ilk başta ona gidecektim ama randevuları doluydu. Naile hanıma başladım ondan da memnunum çok şükür. 10-15 dk falan sürüyor ortalama.