07gulnihal_ Mariaa merhaba eşinizin ne problemi vardı ve nasıl kullandınız biraz anlatabilir misiniz♥️
Mariaa Melek156 cnm biz ekstra ilaç felanda kullandık yanında o sekılde hamıle kaldım tek başına yeterli gelmeyebilir belki
Melek156 Mariaa bizde kullanıcaz işte şu an araştırma yapıyoruz bakalım iki şey duydum zeucit ve Nihalin bahçesi macun
Mariaa Melek156 zeucit 3 kutu kullandık yanında 1 cı sınıf izlanda balını alıp macun yaptırdık aktardan Ekstradan çakışır suyu vs keçi boynuzu aç karınla sabahları Zeucitin 3 kutusunda hamile kaldım
Melek156 Mariaa işte benimde aklımda zeucit var ama eşim Çakşır suyunu içemez diye o macunu almayı düşündüm onun içinde bir sürü şey var ginsengli
Mariaa Melek156 biz ekstra kore gınsenginide alıp kullandık kısacası bır sürü takviye kullandık Zeucit bıraz pahalı Ama yanında guzel bı macunla desteklerseniz faydasını gorursunuz
ssahin22 Mariaa eşimin sperm sayısı az sonucu atsam anlar mısınız acaba doktor sadece sperm sayısı az dedi
ssahin22 Melek156 zeucid ve proxeed plus iyi diyolar doktor bişey yazmadı sanırım ama o ikisinden birini alırım bu macun ne oluyor tam ne macunu fayda ediyor
Mariaa ssahin22 aglütinasyon var mı yok mu esas önemli Eşime baktırdım sımdı degerlerı sperm sayısı baya düşük dedı Sperm arttırıcı bısıler kullanmanız lazım
Melek156 ssahin22 instagram da nihalin bahçesi diye sayfa var oradan bak görürsün çok fazla faydasını gören var karar verdik zeucit ve ginsengli macunu alıcaz en az 3 ay kullanıcaz bakalım inşallah bize de faydası olur
ssahin22 Mariaa Doktor da söyledi onu zaten sperm sayısı düşük dedi keçiboynuzu pekmezi fındık ceviz bitter çikolata muz kabak çekirdeği vs yediriyorum ayın 15inde baska doktora randevu var o doktorada ilaç sorucam takviye