Yazmelegi_ Duygu_30 bana da verilecekti ama doktorum zorla da olsa ye kusarsan da ye dedi ve prilam dr verdi onunla beraber şükür atlattım yatmadım
Duygu_30 Bebikk_10 7 haftalık gebeyim bulantı tiksinme kokudan sıvı dahi alamıyorum beslenemiyorum hastaneye yatırdılar serumla beslenicem
Tecrubesizaile Duygu_30 bnde yatmıştım ve 1 günlük serum tedavisi sonrası bana baya iyi gelmişti meraklanma canım sonunda rahat ediyosun
-Nurella- Duygu_30 gebelikten kaç ay önce folik asit kullnmaya başladınız birde kan değerleriniz nasıl çok mu düşük acaba
Tecrubesizaile Duygu_30 inş iyileş canım ama serumlardan sonrada kendine dikkat edersen vitaminlerle toparlarsın ben her hafta kesin serum alıyodum ve toparladım ama hala kusuyorum o ayrı tabi
Duygu_30 Yazmelegi_ Yazmelegi_ benim zorla yiyebilecek bi durumum yok çünkü yediğim hiçbi şey o tatta değil içtiğim su bile sanki afedersiniz ahır yani her şey tiksindim resmen
Duygu_30 Yazmelegi_ bu arada prilam bende kullanıyorum ama tek bulantımı hafifletiyor diğerleri devam