ssahin22 tatlibebegim_ İşte yarın gidicem doktora aşılama deneyelim diycek gibi hissediyorum eşinin sperm testi sonucuyla gel adetin 2. günü dedi
tatlibebegim_ ssahin22 evet olabilir yada tek başına çatlatma iğnesi kullandırarak ilişkide isteyebilir
ssahin22 tatlibebegim_ Hayır çok şükür bende bir sorun yok. Sadece aralık ayında adet olmadım şüphelenip doktora gittim geç yumurtlamışsın o yüzden olmamışsın dedi işte klomen çatlatma iğnesi denedik
tatlibebegim_ MelodyFairy burdayım kız rahatsızım bi kaç gündür bebiş vajinamda atıyor çıktım çıkacak ayakları mı bilemedim yarın kontrolüm var bakalım öğrenirim 28 haftalık oldu😂sende var mı gelişmeler eşini ikna edebildin mi aşılama için
Mutlumutlumultu Tuqu bana burdan bi hanım kırıp gün ışığında bak demişti böyle sizinde yok görünüyor benimde böyleydi. Hatta attım buraya çok silik var dedi
tatlibebegim_ MelodyFairy Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah ya burda dua ettiklerimden biride sensin vallahi çok isterim seninde anne olmanı🥰
MelodyFairy Donthappymom ilk bebeğimiz olacak doğal yolla olmasını istiyorum diyor Zaman kaybediyoruz deneyelim dedim kabul etmiyor erkekliğime yediremem öyle diyor saçma bir düşünce işte