Ceyda aa çok şaşırdım, bende daha dün gittim hatta akşam saatiydi, yeterince ilgili ve kibardı, hatta eşimde benle geldi, utrosona girdim baktı, sonra fotorafını çekebilirsiniz dedi eşim çekti falan, ben çok sevdim, bende tedirgin girmiştim devlet ya, ama bu hastane tertemiz özel gibi,en son ncr nazan özdemire gidiyodum hatta kızımı onda doğum yaptım, ama en son bize çok terbiyesizlik yaptı, çok değişmiş hiç eskisi gibi değil, iki üçtür gidiyorum devlet hastanesi bile öyle olamaz, soru sorma fırsatı bile vermiyo, tahlilerime bakmayı unutuyo, hep alalelacele, iyice soğumuştum, sonra 15 gün önce düşük riski için 1 gün hastanede yattım kendi tatildeydi yurdışında, asla ulaşamıyosun, asistanı bakıyo tlfnu, önemli bişey soruyorum cvp yok yada bilmiyorum vs diyo, bende dedim bu hayat memat meselesi,biriniz iğneyi vur biriniz vurma diyosunuz bişey olursa sonucunu kabul edeceksiniz dedim,hiç ne doktora sorayım siyo ne bişey, dedim bişey olursa sorumlusu yarımyamalak tedaviniz ve sizlersiniz dedim, ben devlete gitmeyi de bilirdim bu nasıl bir rahatlık vurdumduymazlık dedim, ay orda yattım hemşireler acemi gibi görseniz tedirgin oldum resmen, eskiden öyle değildi, neyse aradan 1 hafta geçti msj attım dedim nazan hanım ben düşük tedavisi gördüm, şuan sorun yok hamit beye kontrole gittik vs, ben geçen hafta yazdığınız ilacı kullanma ya başlıyımmı yazdım, yazmışki bana sorma yarım yamalak tedavi verdiğim için git başkasına sor yazmış, şok oldum, dedim bunlar nasıl konuşmalar nazan hanım sizmisiniz bunu yazan dedim, evet asistanımla konuşmalarınızı gördüm ve yazdım demiş yani mahçup olacakken mahalle ağzıyla konuşması şaka gibi, ben size değil hemşire ve asistanınıza dedim dedim, biri iğneyi vur biri vurma diyo, ben bebeğimi kaybetmek üzere olmuşum bunlar normalmi yani dedim, yarım yamalak tedaviye rahmen düşmemiş ya dedi! Kendinize başka böyle muhatap olacak başka bi doktor bulun tabi bulabilirseniz yazmış, bende biz neyaptıkki bulamayalım, bu yaptığınızmı iyi doktorluk siz benle böyle konuşamazsınız dedim, sonra engellemiş beni heralde, başkasi olsa kök söktürürdü onlara, sırf kızımın hatrına onda doğum yaptım diye şikayet etmedim hiç bıyere, ama kocaman bi hayal kırıklığı malesef, bence asla nce ye gitmeyin devletten beter, devlet ondan iyi gerçeklen, bende oksapar iğnem birmişti onu yazdırdım elif hanıma şimdi iyi bi doktoe arıyorum özelde