Aysnrclk Selam kızlar of bu sızı çok kötü . Bazen aniden vajinama kanallara sızı giriyor .Bebek hareketleri de var . Alt karnımda hissediyorum hareketlerini üstlerde . Normal mi acaba neden oluyor olabilir . Vajinamın içinin sızlaması
ruveyda123 Aysnrclk benimde 31. Haftamda başladı doktorum yinede gel muayene edelim içimiz rahat etsin dedi muayene etti her şey yolundaydı bebek büyüdükçe olabilir dedi şimdilerde geçti 33. Haftamdayım yatarken bacağınızın arasına yastık koyun çok rahatlatıyor☺️
Dilekle Aysnrclk oturup kalkınca yürüyemiyorum belim iki taraflı kasık bölgemde ağrı iğne batar gibi bunlar normal mı
Aysnrclk Lütfen bakar mısınız normal mi bu önceki haftalarda oluyordu doktor normal her şey demişti bu her hamilede oluyor mu
Nuraslanklc Aysnrclk aynısı bende de var bebekte çok hareketli ağırlaştıkca leğen kemiklerine baskı yapıyormuş bebek ondan oluyormuş ağrı dogurunca kurtulcaz yani😁
Nuraslanklc Aysnrclk bide herkeste olmuyor muhtemelen çünkü ilk gebeligimde hiç yaşamamıştım bu tür agrilar
Aysnrclk Nuraslanklc o yüzden mi yaniii 🥹🥹çok korktum ne oluyor diye o sızıyı anlatamam yani İnşAllah hayırlısı ile doğuralım
Nuraslanklc Aysnrclk evet git gide aşağı baskı artiyo benim hissediyorum sürekli hareket ederken leğen kemiklerime degiyo 🤣 artık sabaha kadar da ne yapıyorsa kalkamıyorum bile yataktan acıdan ağrıdan
Aysnrclk Nuraslanklc geçmiş olsun ÜnşAllah acılarımız doğunca dinecek.Rabbim hepimize sabır versin teşekkür ederim 🌸🥹🥹
Nuraslanklc Aysnrclk amiiin bebisleri görünce hepsi unutulur bir anda 🥰 Rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin ♥️
Aysnrclk ruveyda123 ya evet ben en başında beri yarım koyuyorum doktor banada bakmıştı ama sızlıyor yüne de sorun yok demişti . Ama demek ki büyüdükçe baskı yapıyor
Aysnrclk Dilekle yormayın kendinizi bence dinlenin ileri haftalarda oluyordur bence ama bence doktorunuza sorun içiniz rahatlasın