evremy0 Merhaba 4. Ayımdan beri kullanıyorum son zamanlarda sürdüğümde cildimde pütür pütür dökülme gibi pul pul elime geldi içeriğinde de pütürlük var ondan mı yoksa derim mi dökülüyor anlamadım böyle olan var mı ? Sanki kalıntı bırakıyorda sonra dökülüyor
yeschef-13 evremy0 merhabaa ben öğrendiğim andan beri tahmini 3-4 haftalıktı kullanmaya başlamıştım şuan 22+4 devam ediyorum ama hiç böyle bir pütürle karşılaşmadım 🤷🏻♀️
Jalovemes evremy0 sürerken çok ovaladıysanız ondan olabilir sürüp kurumaya başlayınca bende öyle olmuştu sonra çok beklemedim sürüp geçtim
evremy0 melikemre20 hani bazı kremler sürünce katman olurda pütürlük yaratır öyle gibi oldu son zamanlarda normal mi anlayamadım merak ettim yaşayan varsa 🤔
sinemo6 Ben de kullanıyorum 3. Aydan beri yağıyla kremini aynı anda kullanınca oluyor pütür pütür elime geliyor. Şu an 38 haftalığım bu zamana kadar çatlağım olmamıştı ama son iki haftadır karnımın altı çatladı inşallah sizde olmaz 🥹
evremy0 sinemo6 bende bazen önce krem sürüyorum başka onun üstüne sürdüğüm zamanlar mı oluyor acaba çünkü her zaman olmuyor bazen oluyor bende hijyen hissetmemeye başladım öyle olunca sanki kirli bir tabaka oluşuyor da dökülüyor gibi
Jalovemes evremy0 işte çok ovalamaktan kaynaklı olduğunu düşündüm bende çok ovalamayınca öyle sıkıntı olmadı