mervemurat16 Ben ilk duyduğumda eşimle gözyaşlarına boğulmuştuk ilk bebişimiz ilk heyecan çok duygusaldık🥹Siz neler hissettiniz?
Churcill mervemurat16 ağlayasımız gelmişti gözlerimiz doldu eşimle. Ben içimden Allahım çok şükür dedim ilk gebeliğimde maalesef duyamamıştık kalp atışını
MomsE mervemurat16 ay biz öğrendiğimizde ve kalp atışı duyduğumuzda hiç ağlayamadık eşimle 😅 planlıydı bir de sanki sürpriz olmuş gibi donduk kaldık ter boşaldı her yerimizden ee napcaz şimdi dedik 😂 bu bi süreçmiş tabi zamanla alıştık bebişe şimdi hala gülüyoruz biz niye ağlamadık yaa diye 😅
hanifeq Bizde eşimle girmiştik onun kalbi atınca benim kalbimde daha hızlı attı babasida maşallah ne kadar güçlü demişti ☺️😂
M-Urass_Mom Biz de daha dün duyduk. Dakikada 134 atıyor erkek gibi dedi. Daha 6+5′im erkek gibi demesi bizi bir şartladı açıkçası 😂 Ben biraz şok geçirdim sanırım. İki tane mi kalbim var şimdi benim diye soruyordum kendime dün 😂
Esraabbaa Eşimle ikimizde ekrana bakıyorduk duyar duymaz ikimizde birbirimize bakmıştık gözlerimiz dolmuştu ikimizin de🥹 Doktor eşime babası videoya çekebilirsin demişti eşim heyecandan ekrana dokunmamış çekememişti 😂