Baharatajanova 32.haftadayım hatta son günü bugün. Kızlar bugün rahmimde bir ağrı var böyle baskı agrisi gibi bu normal mi ay inseyinyasayan var mı ?
Miracleee Baharatajanova çatı ağrısı olabilir. Benim de çok ağrım oluyor. Yatakta dönemiyorum bile. Kalkamıyorum destek almadan. Yürürken de çok zorlanıyorum.
RM0 Baharatajanova bende yarın 33 e gircm gece sağ tarafımda başladı ağrı sancı gibi sonra sanki alt tarafa baskı yapıyor çıkacak gibi kalkamıyorum dönemiyorum özellikle yürürken mahvetti beni perşembe doktor randevum var söyleyeceğim artık orda ama bebek kanala yerleşmeye başlayınca olur diyorlar daha çok erken değil mi ? 🥺
Pol_en Aynı şey bende de var canım 32 den beri şuan 34 üm özellikle hareket edince yürüyünce daha da artıyor
Esraabbaa Bebek baş aşağı dönüp kanala girmeye başlayınca oluyormuş benim de var özellikte son 1 haftadır. Yürürken, yatakta dönerken vs baya acıyor gibi ağrı hatta. 36+4 üm. Bundan sonra sizin de giderek artabilir. Tabi yine doktorunuza sorun randevuda
Lebis35 34 teyim bende de var baskı daha fazla ağrı daha az ama yürürken yatarken daha fazla hissediyorum