Hcrnk Merhaba 15+0 kızımız olacak inşallah fetal DNA ile öğrendik. Ankara’da yaşıyorum bende ilk gebeliğim
Ebruli55 ftmm38 ben devlet hastanesine gidiyorum. Emel Mehmet Tarkan Hastanesi’nde Kıvanç Şahin var ona gidiyorum. Çok memnunum 🥰 hayırlı doğumlar olsun inşallah. Benim dün sol kasık ağrılarım oldu sizde de oluyor mu ?
ftmm38 Ebruli55 bende hep oluyor bel ağrısı kasık ağrısı vajina ağrısı benimkiler ikiz bide 😀 sizede hayırlı doğumlar olsun inşallah hissediyor musunuz bebisi
Ebruli55 ftmm38 amin inşallah 🥰 arada pıt pıt seğirme oluyor. Onun dışında başka bir şey yok canım. Maşallah ikiz Allah bağışlasın 🤩
ftmm38 Ebruli55 amin inslalah hepimizinkinide Rabbim bagislasin bende de segirme var sanki farklı bı his daha var gibi ama emin değilim solda ağrı diyince sordum benim erkek biri kesin benimde solda oluyor ağrılarım ☺️
Ebruli55 ftmm38 harekwtş ne zaman hissederiz bilmiyorum ama merakla bekliyorum 🥰 Maşallah canım. Solda olunca erkek mi diyorlar☺️
Nurglsari ftmm38 12 haftalığım bende iğne batması gibi oluyo kasıklarda vajinamda da sızlamalar oluyorr