Selinmoon emirtimr1 ben de Özel hastaneye gidiyorum ama detaylı ultrason yapılmıyor doktorum devlet hastanesine gidip yaptırmamı istedi . 16. Haftamda gidip gün aldım 1 Marta verdiler . Hemen hemen 22. Haftama denk geliyor .
Lumlum elmaelmaelma kaç dakika sürüyor bilmiyorum ben de daha yaptırmadım arayıp bilgi alabilirsiniz. Fiyat da tek bebekte 3000 tl
rabisskocc emirtimr1 20-22 haftalar arasında yapılıyor bebeğin damarlarından tut, parmak uçlarına kadar herşeyine bakılıyor iç dış. Bence herkes yaptırmalı benim gittiğim devlet hastanesinde yeterli cihaz yok diye özele gittim
elmaelmaelma Lumlum pardon, ben üstteki yorumunuza tam dikkat etmemişim, öneri olunca gittiniz sandım. Fiyat çok gözükmesin diye telefonda genelde uzun söylüyorlar süreyi ama bazı doktorlar o kadar detaylı bakmıyor. O yüzden sormuştum.
Lumlum elmaelmaelma ben ikili teste gittim buraya detaylı için de randevu aldım 1.5 ayımız var daha ama bakması gereken her şeye bakıyor hoca ona göre rapor düzenliyor zaten, işinde zaten çok iyi profesör yaklaşımı da çok iyi
rabisskocc emirtimr1 evet benim doktorum sıkıntı olmamasına rağmen ikili üçlü tarama ve detaylıya soktu şeker yüklemesi de istemiyordum ama beni ikna etti her testi yaptırdım kötübirşeg çıkmadı sadece ileride birşey çıkarsa yaptırmadığım için pişman olacağımı söylemişti