Elo__35 65 ile hamile kaldım 33+5 haftalığız bugün tartıya çıktım 74.9 kısacası 10 kg almışım sizde durumlar nasıl kaçla doğurucam acaba 38 de sezaryen var 🙊
_gulfer Elo__35 51 ile hamile kaldm 37 haftaym şuan 68 kiloyum 15 kilo fln almışım daha da alcam herald3 😂
Bircanbingol Elo__35 Ben 64 kilo ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum 16 kilo almışım ve 22. Haftadayım .Dahada almaya devam ediyorum bakalım kaç kilo ile doğuma gidecem🤦🏻♀️🤰🏻
Nadire042 @Elo__35 74 ile hamile kaldım 90 oldum 16 kilo aldım doğuma son 15 gün daha almam inşallah 🥴 gerçi bunda yine az aldım diğerlerinde 24 kilo almıştım 😅 ama şu bir gerçek kız yükü tuz yükü derler kendimi daha ağır hissediyorum.
Elo__35 Nadire042 mide bulantılı geçirdiğim için bende 10 kg aldım yoksa ye babam ye 😂😂 daha bugün bile kustum benimde oğlum oluyor 😍
Elo__35 Bircanbingol doğumdan sonra hemen gidiyormuş gerçekten şekerin vs yoksa korkulacak bir şey yok kendimi panda gibi hissediyorum 😂
OguzMoms Bircanbingol Hamile kalma kilomuz ve haftamız aynı bende 64 le hamile kaldım 22+4 günlüğüz 🙂
Nadire042 @Elo__35 ayy bulantı deme ilk 4 ay sürümdüm sonra Allah’ım bir iştah verdi bana 😁 aklım fikrim yemekte bir sonraki öğünde ne yiyecem onu düşünüyorum 😅
Elo__35 Nadire042 ay ne güzel keşke bende öyle olabilseydim 😂😂 çocuklukta zaten gastrit teşhisi konmuştu bana hamilelikle çok güzel anlaştı midem 🤦🏼♀️
Bircanbingol Nadire042 hahhahah tam olarak ben 4 ay boyunca yemeklerden soğudum şimdide ye babam yee ilk üç ay hiç kilo almamışım ne aldıysam 2 ayda aldım
Bircanbingol Elo__35 Dün kontrolüm vardı şeker yüklemesini gelecek ay yapacaklar ozman belli olacak bakalım .Bende panda gibi olmuşum şimdiden, daha 3 ayım var 😀😂
Tatar59 Medusa maşallah gayet iyi almışsın bence. Ben de 66yla başladım 80dim 35 te. Bir hafta geçti almadiysam bir haftada kilo inşallah 😅
Nadire042 @Elo__35 inşallah biran ince düzelir Allah’ım sağlık versin herkese kilo filan hiç önemli değil bebisler doğunca o tempoyla veririz.